7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Masser af e-butikker frembyder i vore dage mange forskellige løsninger til levering. En af de mest anvendte er i dag at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret så let, samt oftest også den mest letkøbte type af levering.

Du kunne ligeledes påtænke at få produkterne leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig beklageligvis et hak mindre prisbillig, men omvendt ret så uproblematisk. Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter varerne, som dog beroer på at du opholder dig med kort afstand til online firmaets adresse.

Masser af internet varehuse reklamerer med 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt, således at de kan nå at få varerne klargjort inden de logistikansatte drager hjemad.

Den mindst kostelige form for levering

Det er jo ret så simpelt for internetbrugere at sammenholde priser fra diverse online forretninger og herved har flertallet af online forhandlere set sig nødsaget til at trykke priserne på varerne – til børn, og samtidig også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange garantere portofri levering.

Det kan dog imidlertid være indbringende at undersøge diverse webbutikker efter tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere beløbet over en periode.

Inden folk handler i en e-handler bør de helt sikkert gennemgå shoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen et omfattende projekt.

Et nemmere alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, siden det generelt er en erklæring om at online webshoppen efterkommer de officielle danske regler, foruden at internet selskabet tit evalueres af eksperter der har ekspertise inden for lovene på området. Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, ifald du oplever problemstillinger med dit indkøb. Her er et link til mere viden.

Adskillige e-forhandlere præsterer 1 dags levering

Trustpilot tilbyder dig immervæk anstændige genveje til at tolke en stor portion aktuelle konsumenters vurderinger og på grund af dette anbefales det, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler forud for at du bestiller.

Facebook genererer på samme måde adskillige ønskværdige genveje til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed. Derudover møder vi nogle online selskaber i Danmark hvor det er muligt at afgive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er annoncefinansieret. Vi samarbejder med en mængde webshops eftersom vi fremviser virksomhedernes tilbud, og indtjener godtgørelse såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside laver en transaktion.

Informationer angående produkter og online forretninger vedligeholdes rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for forandringer der eventuelt er implementeret siden seneste opdatering af de anvendte oplysninger.