7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Flere e-firmaer yder nu om dage en række forskellige leveringsformer. En af de mest almindelige er p.t. pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når det passer dig bedst. Den er jo temmelig smertefri, samt oftest tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du kan alternativt udse dig at bestille levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Løsningen bliver desværre en sjat mindre prisbillig, men på den anden side rigtig smertefri. Den mest prisbevidste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du opholder dig nær online firmaets tilholdssted.

Masser af internet forhandlere tilbyder dag-til-dag fragt på en masse varenumre, men vær påpasselig da det påkræver at transaktionen gennemføres inden et fastsat tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken klar før medarbejderne tager hjem.

Den billigste leveringsudgave

Det er jo efterhånden ret simpelt for forbrugerne at lave prissammenligning fra flere online varehuse og derfor har massevis af internet butikker været presset til at at nedskære priserne på en række af deres produkter – til juniorer, og samtidig til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde fragtfri levering.

Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at inspicere et par forskellige online butikker efter rabat inden du placerer ordren, så du er tryg ved at skaffe sig den bedste pris.

Du skal trods alt være klar over, at når en webbutik udbyder produkter til en salgspris der kan virke uforståeligt letkøbt, kunne det for det meste være et tegn på en uoprigtig online shop. Shopping med kort er på den anden side omsluttet af et lovbud, hvilket støtter køberen imod uoprigtige internet foretagender.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage pengene i flere bidder.

Forud for at folk handler i en e-shop bør de i princippet tage stilling til webshoppens regler, dog er det gerne et omfattende projekt.

Et alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, eftersom det typisk er et bevis på at e-firmaet accepterer de danske love, samt at e-firmaet undertiden besøges af fagmænd som forstår de gældende bestemmelser. Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, hvis du forvoldes besvær i processen med dit køb.

Herudover tilrådes det at du er opmærksom på de primære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med ordren, som eksempelvis hvilken returret online webshoppen tilsikrer. I den forbindelse er det også relevant, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sin ordre, uafhængig om du søger efter varer til en dreng eller pige.

Se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem

Trustpilot genererer fuldstændig ønskværdige genveje til at besigtige en række forhenværende køberes observationer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du besigtiger internet webshoppens omtaler forud for at du shopper.

Facebook resulterer i lige så vel de facto gode løsninger til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Desuden møder vi en række e-butikker hvor du kan registrere en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Viden vedrørende produkter og internet forhandlere vedligeholdes løbende, men vi tager forbehold for korrektioner der kan være lavet efter seneste opdatering af de anvendte data.