7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Handel via nettet sker på tablets

Flere internet forhandlere giver i øjeblikket diverse muligheder for levering. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig særdeles smart, og oftest tilmed den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan tillige udse dig at bestille ordren til levering til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver undertiden lidt mere bekostelig, men på den anden side i høj grad bekvem. Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning kræver at du har bopæl i kort afstand af netshoppens lager.

Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt vigtig når vi står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at man ser tidshorisonten for levering for det respektive produkt.

Adskillige forhandlere på nettet giver dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men det påkræver at ordren placeres før et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsted inden de pakkeansatte får fri.

Enkelte firmaer på nettet garanterer gratis levering, men oftest under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Ellers skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmetode, der i de fleste tilfælde – hvad end man er tæt på Randers, Middelfart eller Lemvig – vil være at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

Internethandel udfordrer detailhandlen

Det er jo efterhånden ret så smertefrit for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige webshops hos artikel1 og så har mange internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at formindske prisniveauet på en række af deres varer – til børn og babyer, og yderligere også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel vise sig gavnligt at inspicere nogle e-butikker efter rabat inden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en shop på nettet udbyder en vare for en salgspris som kan virke ufattelig favorabel, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup webshop. Bestillinger med kort er i hvert fald inkluderet i en foranstaltning, som assisterer folk overfor fup e-handler.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du har til hensigt at afbetale omkostningerne over en længere periode.

Inden folk bestiller hos en internet shop kunne de ideelt set se på e-butikkens regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være en sikring om at online forretningen forsvarer de officielle danske regler, udover at online firmaet af og til monitoreres af eksperter der har indsigt i reglerne på området. Det er en rigtig god chance for en hjælpende hånd, når du skulle få problemstillinger ved dit køb.

Ydermere er det fornuftigt at man er hensynstagende til de mest vedkommende betingelser der influerer på handlen, for eksempel den byttepolitik online firmaet bruger. På grund af dette er det samtidig afgørende, at man til enhver tid bevarer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb, om du er på indkøb til en mand eller kvinde.

Indkøb via nettet vækster kraftigt

Trustpilot frembyder rigtig belejlige chancer for at gennemstøve en række tidligere køberes synspunkter og derved er det smart, at du eftergår e-butikkens vurderinger før du køber.

Facebook giver dig lignende uden sammenligning gavnlige metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Her møder vi en række online forretninger som gør det muligt at afgive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe e-shops i form af at vi annoncerer virksomhedernes tilbud, og indkasserer betaling såfremt vores besøgende fuldfører en ordre.

Viden om produkter og internet foretagender opretholdes fra tid til anden, men vi påtager os intet ansvar for modifikationer der potentielt er implementeret siden vi nyligst opdaterede vores oplysninger.