7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Handel via nettet sker på telefonen

Størstedelen af e-firmaer frembyder heldigvis et bredt udvalg af leveringsmåder. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig usædvanlig smart, og typisk tilmed den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne ydermere udse dig at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver jævnligt en lille smule mere pebret, men ligeledes særligt ligetil. Den mest betalelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du opholder dig nærved webshoppens lager.

Leveringsdygtigheden er jo rigtig vigtig forudsat du har behov for ordren om et øjeblik, så af den grund er det øjensynligt på sin plads at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på det respektive produkt.

De fleste forhandlere på nettet lover 1 dags levering på masser af varenumre, hvilket kræver at ordren gennemføres før et fastslået klokkeslæt, således at de kan nå at få de nye varer ordnet før personalet tager hjem.

En hel del online firmaer frembyder fragt uden gebyr, men ofte er det så nødvendigt at man bestiller for en præcis sum. Som alternativ skulle du foretrække den prisbilligste type af levering, hvilket oftest – ligegyldigt om man opholder sig tæt på Næstved, Vordingborg eller Ebeltoft – er at få leveret pakken til et afhentningssted.

Nethandel vokser fortsat

Det er efterhånden virkelig fleksibelt for alle og enhver at søge information om priser hos forskellige internet handler hos www.byggepjecer.dk og altså har adskillige online virksomheder fundet det uundgåeligt at trykke salgsværdien på mange af deres produkter – til drenge og piger, og endvidere også til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre blive smart at udforske enkelte e-firmaer efter udsalg forud for at du køber, sådan at man er sikker på at antage den billigste pris.

Du skal trods alt være omhyggelig med, at når en shop på nettet annoncerer en vare til en udsalgspris som er grænseløst fordelagtig, er det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte internet shop. Betalinger med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, som garanterer køberen overfor uoprigtige internet shops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage beløbet af flere omgange.

Inden folk køber på en e-forhandler kan de når alt kommer til alt se på netshoppens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende arbejde.

Alternativet kan derfor være at finde ud af hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, da det skulle være en tilkendegivelse af at online virksomheden opretholder de danske love, foruden at online webshoppen regelmæssigt monitoreres af specialister som er meget fortrolige de gældende vilkår. Desuden får du chance for bistand, hvis du udsættes for besvær i processen med din bestilling.

Tilmed støtter vi at man er klar over de fundamentale vilkår der har indflydelse på købet, for eksempel den byttepolitik butikken anvender. På grund af dette er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan eftervise handlen, uden hensyn til om du er mand eller kvinde.

Online shopping vokser kraftigt

Trustpilot yder en lang række gode chancer for at eksaminere en længere række øvrige forbrugeres evalueringer og af den grund kan det anbefales, at du analyserer internet selskabets ratings forinden du bestiller.

Facebook giver dig ydermere de facto tiltalende muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet. Derudover ses en række online butikker som tilbyder folk at registrere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere kan bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har faste samarbejder med en gruppe internet shops i Danmark og promoverer forretningernes produkter, og tjener godtgørelse hvis du foretager en handel.

Vejledning om tilbud og online varehuse opretholdes nu og da, men vi ønsker ikke at tage ansvar for ændringer der kan være realiseret siden sidste opdatering af vores data.