7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

E-handel stiger år for år

De fleste internet forhandlere tilbyder nu om dage diverse leveringsmodeller. Det mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din ordre når du har tid. Fragtmuligheden er jo super bekvem, samt ofte derudover den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du bør ligeledes foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringsformen er oftest en tand mindre prisbillig, men endda ret hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du befinder dig med kort afstand til online shoppens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det forholdsvis væsentligt at man checker den forventede leveringsdato ved det relevante produkt.

Temmelig mange forretninger på nettet lover levering på næste hverdag på mange af deres produkter, som imidlertid antager at ordren aflægges forud for et angivent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne pakket forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte e-shops i Danmark frembyder fragt uden beregning, men typisk kræver det at man indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, hvilket ofte – om du befinder sig tæt på Randers, Korsør eller Svenstrup – er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Internethandel stiger stødt

Det har vist sig at være ret smart for almindelige mennesker at sammenligne priser hos diverse butikker på nettet hos Outdoorliving og til gengæld har langt de fleste online shops set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på varerne – til juniorer, og endvidere også til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange sikre portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid være lønnende at checke nogle internet forretninger efter rabatkoder før du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at modtage den laveste pris.

Du skal lige meget hvad være så påvagt, at hvis en online virksomhed annoncerer produkter til en salgspris der kan ses som himmelråbende beskeden, bør det ofte være et kendetegn på en uægte internet butik. Shopping med kort er dog dækket ind under en ordning, der bistår dig som køber overfor fup netshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere omkostningerne over tid.

Forud for at nogen shopper hos en e-shop burde de på en vis måde gennemse shoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde.

Et andet alternativ kunne derfor være at bemærke om internet forhandleren er e-mærket medlem, siden det er en indikator for at e-forhandleren tilslutter sig de opstillede regler, samt at internet butikken løbende ses til af eksperter der behersker vilkårene på området. Dette er en god mulighed for support, hvis du oplever problemstillinger ved dit indkøb.

For øvrigt støtter vi at du er vaks omkring de grundlæggende reglementer der gælder for bestillingen, for eksempel hvilken returpolitik online butikken lover. Her er det samtidig afgørende, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst kan påvise bestillingen, hvad end du er dame eller herre.

Nethandel udfordrer de fysiske butikker

Trustpilot præsterer nogle sikre genveje til at undersøge en stor gruppe tidligere konsumenters betragtninger og af den grund er det klogt, at du gransker internet selskabets bedømmelser før du bestiller.

Facebook tilbyder lignende fuldt ud stabile genveje til at få en idé om webshoppens troværdighed. I øvrigt ser vi en række e-handler som giver folk mulighed for at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Denne side finansieres af annonceindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en del online outlets eftersom vi fremviser forretningernes produkter, og tjener betaling forudsat en af de besøgende på vores website foretager en handel.

Data omkring produkter og internet webshops vedligeholdes fra tid til anden, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for ændringer der kan være udarbejdet siden sidste opdatering af hjemmesidens oplysninger.