7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Online handel boomer

Masser af internet selskaber udlover i vore dage en række forskellige fragtmetoder. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo ekstremt problemfri, og ofte derudover den billigste leveringsmulighed.

Du bør omvendt forsøge at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er desværre en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ualmindeligt enkel. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig nær internet shoppens arbejdslager.

Leveringshastigheden er naturligvis ret essentiel om du behøver ordren straks, så med det formål er det helt vigtigt at man gransker den forventede leveringstid på den respektive vare.

En stor portion e-handler yder 1 dags levering på masser af produkter, men vær obs på at det forudsætter at ordren indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne klargjort forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte e-handler i Danmark tilbyder levering uden gebyr, men undertiden kun når du shopper for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den prisbilligste fragtløsning, hvilket gerne – om man befinder sig ved Odense, Svendborg eller Ribe – er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Netkøb stormer frem

Det er jo efterhånden vældig simpelt for alle at vurdere prisniveauet på flere internet foretagender på www.biosundhed.dk og følgelig har masser af internet forhandlere set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, men ligeledes til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange sikre fragt uden beregning.

Dog kan det trods alt vise sig rentabelt at inspicere nogle shops på nettet efter udsalg forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Man skal dog være så påvagt, at ifald en shop på nettet udbyder deres produkter for en udsalgspris der virker besynderligt gunstig, så kan det ofte være et symbol på en fup e-forhandler. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af et reglement, hvilket beskytter kunden imod uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage beløbet over flere uger.

Før folk handler i en online virksomhed burde man for at være på den sikre side gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et fingerpeg om at internet selskabet opfylder de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen jævnligt efterses af jurister der kender til vilkårene. Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, for så vidt du møder udfordringer med din handel.

I øvrigt tilråder vi at køber er opmærksom på de væsentligste reglementer der kan have betydning for transaktionen, som eksempelvis hvilken returpolitik online shoppen garanterer. Derfor er det tilmed afgørende, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne ordren, uanset om man skal shoppe til en mand eller kvinde.

Netshopping stiger år for år

Trustpilot fremskaffer en række fine chancer for at efterse en række eksisterende kunders meninger og herved er det at foretrække, at du besigtiger online butikkens kritik forud for at du shopper.

Facebook byder på desuden fuldt ud værdifulde chancer for at få indtryk af e-firmaets popularitet. Desuden er der nogle internet foretagender hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel bør drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Denne side er reklamefinansieret. Vi har aftaler med adskillige internet forhandlere hvori vi annoncerer butikkernes tilbud, og modtager betaling såfremt en af vores brugere gennemfører et indkøb.

Vejledning angående varer og netshops værnes om hele tiden, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der er iværksat siden nyligste opdatering af de anvendte informationer.