7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

En masse e-shops frembyder til alt held diverse metoder til levering. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså rigtig ukompliceret, og oftest desuden den mindst kostelige fragttype.

Leveringstidspunktet er naturligvis ret bestemmende forudsat vi absolut skal bruge produktet om få sekunder, så med det formål er det sandelig relevant at man efterser den estimerede leveringstid på den vedkommende vare.

Temmelig mange internet selskaber tilsiger 1 hverdags levering på deres primære varenumre, men som trods alt forudsætter at bestillingen køres igennem før et bestemt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted inden pakkepersonalet har fri.

Flere e-forhandlere frembyder gratis fragt, men i reglen kræves det at du shopper for et fastsat beløb. Alternativt skal man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket gerne – uafhængig om man bor ved Odense, Hjørring eller Hammel – vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted.

Se hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt

Det er efterhånden ultra enkelt for købere at finde information om priser på tværs af online forhandlere og for det har flertallet af forhandlere på nettet været tvunget til at formindske salgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og ligeså til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange garantere gratis fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at kontrollere nogle forskellige internet outlets efter tilbud før du shopper, så man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en shop forhandler en vare til salg for en salgspris der anses for ufattelig fremragende, burde det for det meste være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Køb med kort er imidlertid omfattet af en bestemmelse, som sikrer køberen overfor fup online firmaer.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale regningen over en længere periode.

Besigtiges af specialister der kender til de gældende love

Inden nogen køber i en internet shop kan man altid overveje e-butikkens regler, dog er det for det meste et omfattende projekt.

Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærket, som burde være en erklæring om at internet virksomheden føjer de officielle regler, foruden at webbutikken ofte tilses af fagmænd der forstår reglementet på området. Desuden tilbydes du chance for support, for så vidt du møder dilemmaer ved din shopping. Se mere.

Tilmed er det at foretrække at man er på vagt for de vigtigste forhold der kan håndhæves i forbindelse med ordren, eksempelvis den returrettighed online forretningen tilbyder. I relation til det er det tilmed essesentielt, at man stadig beholder sin kvittering, således man altid kan bevise sin bestilling, hvad end du skal købe en gave til en dame eller herre.

E-shopping er årsag til butiksdød

Trustpilot giver dig rigtig gunstige chancer for at beskue en stor gruppe tidligere køberes tanker og derfor er det klogt, at du tolker internet forhandlerens bedømmelser forinden du placerer din ordre.

Facebook tilbyder også nogenlunde ærlige chancer for at få indsigt i e-forretningens kundefokus. Desuden møder vi en del online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden finansieres af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med en lang række internet handler derved at vi præsenterer forretningernes varer, og høster godtgørelse hvis en bruger fra vores hjemmeside foretager en handel.