7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Lonely Planet – New Zealand

Varenummer (SKU): 6269 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 49,00

(21 kundeanmeldelser)

New Zealand, Lonely Planet (19th ed. Sept. 18) fra Lonely Planet er din 704 siders rejseguide til en af de allermest besøgte backpackingdestinationer! Guiden tilbyder de meste relevante og up-to-date råd om hvad der skal ses og hvad der kan skippes, hvilk… Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Lonely Planet – New Zealand fakta

  • Navn: Lonely Planet – New Zealand
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 249.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Rejseguides > Udstyr

Lonely Planet – New Zealand med 100 dages returret

Lonely Planet – New Zealand er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Rejseguides > Udstyr. Når du bestiller her får du hele 100 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Lonely Planet – New Zealand i den kendte webshop Backpackerlife.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lonely Planet – New Zealand til nye eventyr

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

21 reviews for Lonely Planet - New Zealand

Vær den første til at anmelde “Lonely Planet – New Zealand”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *