7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@elciga.dk
Vælg en side

Rejseflasker – 2-pak

Varenummer (SKU): 5676 Kategori:
Flere billeder

kr. 25,00

(7 kundeanmeldelser)

Undgå at få tingene i din toilettaske konfiskeret med rejseflasker fra Gone Travelling. Rejseflaskerne, der kommer i sæt af to, kan indeholde 100 ml og ligger dermed præcis på grænsen for hvad, der er tilladt at medtage ombord på fly i langt de fleste luf… Læs mere her

Annonce

Beskrivelse

Rejseflasker – 2-pak fakta

  • Navn: Rejseflasker – 2-pak
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 25.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Diverse rejseudstyr > Udstyr

Rejseflasker – 2-pak med 100 dages returret

Rejseflasker – 2-pak kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Diverse rejseudstyr > Udstyr. Du får oven i købet hele 100 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Rejseflasker – 2-pak i webshoppen Backpackerlife.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Rejseflasker – 2-pak til nye eventyr

Køber du varer online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

7 reviews for Rejseflasker - 2-pak

Vær den første til at anmelde “Rejseflasker – 2-pak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *